GardenMaxX Maca Corten

 359,00

GardenMaxX Terrashaard Maca Corten

Afmetingen : 45 x 60 x 120 cm (bxdxh)
Gewicht : ca. 21 kg
Materiaal : Corten-A staal
Oppervlak : Gestraald en voorgeroest
Extra’s
– optioneel met BBQ unit te leveren

1000 op voorraad

Beschrijving

De GardenMaxX Maca Corten is een bijzondere en stijlvolle designtuinhaard. Door de bijzondere constructie heeft de haard een zeer goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Maca Corten tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

GardenMaxX buitenhaarden in de Corten uitvoering zijn gemaakt van Corten-A staal. Corten is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal afsluit en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook is het Corten staal zeer goed bestand tegen hoge temperaturen.

Kunstenaars gebruiken Corten staal veel voor objecten die buiten worden opgesteld, en weersbestendig moeten zijn. Zeecontainers bijvoorbeeld, worden gemaakt van hetzelfde Corten staal als de GardenMaxX terrashaarden en hebben dezelfde materiaaldikte. Over duurzaam gesproken.

Corten-staal roest niet door, de mooie oranje-bruine roestlaag sluit het materiaal af, en stopt het verder roesten, net als een verflaag. Door de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren, die ook in de dagen daarna nog heel mooi verder verkleuren, en waardoor de haard heel levendig aanwezig is in uw tuin.

Nagenoeg alle modellen van GardenMaxX zijn uit voorraad leverbaar, zowel in Corten-staal, als in zwart gespoten staal.

Extra informatie

Gewicht 21 kg
Afmetingen 45 × 60 × 120 cm
EAN Code

8719324326452

Andere suggesties…