GardenmaxX Denver Black Grill

 139,00

Categorie:

Beschrijving

De GardenMaxX Denver Black Grill is een mooie grillhaard/terrashaard en in combinatie met een grillrooster (inclusief) ook uitmuntend geschikt als barbeque. Door de speciale constructie heeft de haard een goede trek en wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Denver grillhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX zwarte stalen grill- en terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koudgewalst plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt. De hittebestendige (600°C) coating geeft de tuinhaard een duurzaam karakter en goede bescherming.

GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Nagenoeg alle tuinhaarden van GardenMaxX zijn uit voorraad leverbaar, zowel in Corten-staal, als in zwart gespoten stalen uitvoering. Ook zijn er van vele modellen diverse hoogtes verkrijgbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GardenmaxX Denver Black Grill” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *